La La Land vanavond op tv (bekijk de trailer)

La La Land vanavond op tv (bekijk de trailer)

Wanneer een actrice en jazzpianist voor elkaar vallen en hun carrières enorm goed gaan, wordt hun liefde onder druk gezet. In het romantische La La Land proberen de twee elkaars dromen te stimuleren, maar dat blijkt toch moeilijker gezegd dan gedaan. De romantische muziekfilm is vanavond op tv te zien.

Bekijk de trailer van La La Land hieronder. La La Land zie je zaterdag om 20:30 op SBS9.

<em>La La Land</em> vanavond op tv (bekijk de trailer) Wanneer een actrice en jazzpianist voor elkaar vallen en hun carrières enorm goed gaan, wordt hun liefde onder druk gezet. In het romantische La La Land proberen de twee elkaars dromen te stimuleren, maar dat blijkt toch moeilijker gezegd dan gedaan. De romantische muziekfilm is vanavond op tv te zien. Bekijk de trailer van La La Land hieronder. La La Land zie je zaterdag om 20:30 op SBS9. Bekijk ook Sweet Magnolias seizoen 2 vanaf 4 februari op Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » De Wonderlijke Winter van Mickey Mouse vanaf 18 februari op Disney+ (trailer) Bekijk deze video » Bekijk de trailer van National Geographic docu TORN, 4 februari op Disney Plus Bekijk deze video »
Trailer :
La La Land vanavond op tv (bekijk de trailer)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op La La Land vanavond op tv (bekijk de trailer) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV