Beau van Erven Dorens heeft Belgen 'hoog' zitten: 'Allemaal tandeloze mensen' (video)

Beau van Erven Dorens heeft Belgen 'hoog' zitten: 'Allemaal tandeloze mensen' (video)

Beau van Erven Dorens stak donderdagavond niet onder stoelen of banken hoe hij over een groot deel van de Belgen denkt: "Als ik aan België denk dan dan denk ik toch ook wel vaak dat je dan bij Luik meteen, als je de snelweg afgaat, in een kuil rijdt en dan kom je in een dorp met allemaal tandeloze mensen." Bekijk een fragment uit het gesprek dat hij had met EU-correspondent Sander van Hoorn over de versoepelingen bij onze zuiderburen hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Beau van Erven Dorens heeft Belgen 'hoog' zitten: 'Allemaal <em>tandeloze</em> mensen' (video) Beau van Erven Dorens stak donderdagavond niet onder stoelen of banken hoe hij over een groot deel van de Belgen denkt: "Als ik aan België denk dan dan denk ik toch ook wel vaak dat je dan bij Luik meteen, als je de snelweg afgaat, in een kuil rijdt en dan kom je in een dorp met allemaal tandeloze mensen." Bekijk een fragment uit het gesprek dat hij had met EU-correspondent Sander van Hoorn over de versoepelingen bij onze zuiderburen hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Beau gemist? Jan Struijs legt uit wat de politie van Mocro Maffia kan leren Bekijk deze video » Ranomi Kromowidjojo blikt terug op carrière: "Heb nooit van andere mensen afgekeken" Bekijk deze video » Beau: winnaars Gouden Radioring, Mattie en Marieke, over hun chemie Bekijk deze video » Beau gemist? Jan Struijs over personeelstekort bij de politie, "Code zwart" Bekijk deze video »
TV :
Beau van Erven Dorens heeft Belgen 'hoog' zitten: 'Allemaal tandeloze mensen' (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens heeft Belgen 'hoog' zitten: 'Allemaal tandeloze mensen' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV