Nieuw seizoen Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, bekijk de eerste beelden

In het reisprogramma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bezoekt Floortje Dessing mensen die het roer radicaal hebben omgegooid voor een bestaan buiten de gebaande paden. Floortje brengt een aantal dagen met hen door om te kijken hoe het leven hen vergaat op zo’n geïsoleerde plek. Wat heeft ze gemotiveerd om deze keuze te maken? Het nieuwe seizoen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is vanaf donderdag 17 maart te zien op NPO 1. Bekijk de promo van aflevering 1 hieronder.

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>Floortje Naar Het Einde Van De Wereld</em>, bekijk de eerste beelden In het reisprogramma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld bezoekt Floortje Dessing mensen die het roer radicaal hebben omgegooid voor een bestaan buiten de gebaande paden. Floortje brengt een aantal dagen met hen door om te kijken hoe het leven hen vergaat op zo’n geïsoleerde plek. Wat heeft ze gemotiveerd om deze keuze te maken? Het nieuwe seizoen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is vanaf donderdag 17 maart te zien op NPO 1. Bekijk de promo van aflevering 1 hieronder. Lees verder onder de video. JungleIn de eerste aflevering reist Floortje naar de Britse Alisa en Richard die het drukke Londen verruilden voor een idyllische plek midden in de jungle. Na lange zwerftochten vonden zij twaalf jaar geleden deze plek en besloten dat ze hier hun drie kinderen wilden grootbrengen. Floortje laat weten: "Dit was een ingewikkeld seizoen om te maken vanwege de reisrestricties door COVID, maar ik ben ongelofelijk blij dat het gelukt is. Het voelde bijzonder om er weer op uit te gaan en mensen in alle uithoeken te ontmoeten." Bekijk hierboven de promo van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld aflevering 1. Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is vanaf donderdag 17 maart iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Je kunt vanaf dan de mooiste fragmenten zien en alle afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld terugkijken via Gids.tv.
TV :
Nieuw seizoen Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, bekijk de eerste beelden

Jungle
In de eerste aflevering reist Floortje naar de Britse Alisa en Richard die het drukke Londen verruilden voor een idyllische plek midden in de jungle. Na lange zwerftochten vonden zij twaalf jaar geleden deze plek en besloten dat ze hier hun drie kinderen wilden grootbrengen. Floortje laat weten: "Dit was een ingewikkeld seizoen om te maken vanwege de reisrestricties door COVID, maar ik ben ongelofelijk blij dat het gelukt is. Het voelde bijzonder om er weer op uit te gaan en mensen in alle uithoeken te ontmoeten." Bekijk hierboven de promo van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld aflevering 1.

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is vanaf donderdag 17 maart iedere donderdag om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1. Je kunt vanaf dan de mooiste fragmenten zien en alle afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV