Hilariteit in Vandaag Inside om bezoek koning Willem-Alexander aan drugslab

Hilariteit in Vandaag Inside om bezoek koning Willem-Alexander aan drugslab

Koning Willem-Alexander is één van de favoriete slachtoffers van de mannen in Vandaag Inside. Ook woensdag was er weer een hilarisch fragment van onze koning, die een drugslab in Gelderland bezocht.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Hilariteit in <em>Vandaag Inside</em> om bezoek koning Willem-Alexander aan <em>drugslab</em> Koning Willem-Alexander is één van de favoriete slachtoffers van de mannen in Vandaag Inside. Ook woensdag was er weer een hilarisch fragment van onze koning, die een drugslab in Gelderland bezocht. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 20 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. GriekenlandHet leverde opnieuw ongemakkelijke beelden op, wat natuurlijk koren op de molen was voor de mannen aan tafel. Toch heeft René van der Gijp ook een beetje medelijden met Willem-Alexander: "Die wordt ook maar overal op afgestuurd." En dat terwijl hij volgens Johan Derksen maar één ding wil: "Naar Griekenland!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: look-a-like Johan Derksen aanwezig bij Vandaag Inside Bekijk deze video » Wielrenner Dylan van Baarle enthousiast over Vandaag Inside: "Ik wilde graag aanschuiven" Bekijk deze video » Vandaag Inside: Job Knoester vertelt anekdote over ruzie met krantenbezorger Bekijk deze video » René van der Gijp lacht te dikke Dylan van Baarle uit: "Woonden jullie naast McDonald's?" Bekijk deze video » Johan Derksen maakt Erik ten Hag belachelijk: "Ook voor Nederlands naar nonnen in Vught" Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Griekenland
Het leverde opnieuw ongemakkelijke beelden op, wat natuurlijk koren op de molen was voor de mannen aan tafel. Toch heeft René van der Gijp ook een beetje medelijden met Willem-Alexander: "Die wordt ook maar overal op afgestuurd." En dat terwijl hij volgens Johan Derksen maar één ding wil: "Naar Griekenland!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV