Chateau Bijstand gemist? Paniek wanneer brandalarm afgaat in huize Meiland

Chateau Bijstand gemist? Paniek wanneer brandalarm afgaat in huize Meiland

Hieronder zie je een fragment van Chateau Bijstand van maandag 25 april. Je kan de hele aflevering van Chateau Bijstand terugkijkenwww.gids.tv/tv-gids/uitzending/chateau-bijstand/6715198 bij Gids.tv.

<em>Chateau Bijstand</em> gemist? Paniek wanneer brandalarm afgaat in huize <em>Meiland</em> Hieronder zie je een fragment van Chateau Bijstand van maandag 25 april. Je kan de hele aflevering van Chateau Bijstand terugkijkenwww.gids.tv/tv-gids/uitzending/chateau-bijstand/6715198 bij Gids.tv. Hoog bezoek voor de familie Meiland. Claire en haar zusje zijn samen aanwezig met Leroy. Reden genoeg om een vol bord met pannenkoeken te maken. Het laatste beetje weekbudget gaat eraan op, maar dan heb je ook wat. Natuurlijk kan dit niet in een keer goed gaan, het brandalarm besluit te gaan loeien. Reden voor paniek in de tent. Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hoog bezoek voor de familie Meiland. Claire en haar zusje zijn samen aanwezig met Leroy. Reden genoeg om een vol bord met pannenkoeken te maken. Het laatste beetje weekbudget gaat eraan op, maar dan heb je ook wat. Natuurlijk kan dit niet in een keer goed gaan, het brandalarm besluit te gaan loeien. Reden voor paniek in de tent.

Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV