Valentijn Driessen giert om Engels-sprekende Erik ten Hag in Vandaag inside: "Pijnlijk"

Valentijn Driessen giert om Engels-sprekende Erik ten Hag in Vandaag inside: "Pijnlijk"

Maandag 25 april 2022 om 22:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Valentijn Driessen</em> giert om Engels-sprekende Erik ten Hag in <em>Vandaag inside</em>: &quot;Pijnlijk&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 25 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Erik ten Hag vertrekt binnenkort voor Manchester United. De mannen van Vandaag Inside spreken alvast hun voorspelling uit hoe hij het gaat doen bij de club, maar hebben het dan niet over zijn prestaties als trainer: "Hij gaat een weekje naar de nonnen in Vught, maar ik zou er drie weken van maken. Slechter dan Louis kan hij het niet doen", aldus Johan Derksen. Valentijn Driessen en René van der Gijp gieren om de uitspraak van ten Hag: "Pijnlijk." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Erik ten Hag vertrekt binnenkort voor Manchester United. De mannen van Vandaag Inside spreken alvast hun voorspelling uit hoe hij het gaat doen bij de club, maar hebben het dan niet over zijn prestaties als trainer: "Hij gaat een weekje naar de nonnen in Vught, maar ik zou er drie weken van maken. Slechter dan Louis kan hij het niet doen", aldus Johan Derksen. Valentijn Driessen en René van der Gijp gieren om de uitspraak van ten Hag: "Pijnlijk."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's