Kees van der Spek zoekt oplichter Freddy op in Suriname (Oplichters Aangepakt)

Kees van der Spek zoekt oplichter Freddy op in Suriname (Oplichters Aangepakt)

Petra vertelt vanavond in Kees van der Spek: Oplichters aangepakt haar verhaal over haar Surinaamse ex-vriend Freddy die ze leerde kennen via internet. Als ze elkaar voor het eerst ontmoeten in Nederland komt Freddy over als een hele lieve man. Maar nee... Hij lichtte in korte tijd Petra op voor bijna 100.000 euro. Ondanks de bedreiginen reist Kees af naar Suriname om verhaal te halen. Bekijk hieronder een fragment van de aflevering van dinsdag 26 april.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kees van der Spek</em> zoekt oplichter Freddy op in Suriname (<em>Oplichters Aangepakt</em>) Petra vertelt vanavond in Kees van der Spek: Oplichters aangepakt haar verhaal over haar Surinaamse ex-vriend Freddy die ze leerde kennen via internet. Als ze elkaar voor het eerst ontmoeten in Nederland komt Freddy over als een hele lieve man. Maar nee... Hij lichtte in korte tijd Petra op voor bijna 100.000 euro. Ondanks de bedreiginen reist Kees af naar Suriname om verhaal te halen. Bekijk hieronder een fragment van de aflevering van dinsdag 26 april. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kees van der Spek over gearresteerde Circus Renz-broers: "Verdenking poging tot moord" Bekijk deze video » Oplichters aangepakt: Gehandicapte Petra voor bijna 100.000 euro opgelicht door Surinaamse vriend Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's