Bert van Leeuwen wordt uitgelachen om antwoord in 10 voor Taal (video)

Bert van Leeuwen wordt uitgelachen om antwoord in 10 voor Taal (video)

Dinsdag 26 april 2022 om 16:05

Vanavond zien we de tweede aflevering van een nieuw seizoen 10 voor Taal. Bekijk hieronder een fragment met o.a. een verwarde Bert van Leeuwen aan de desk.

Lees verder onder de video.

Bert van Leeuwen wordt uitgelachen om antwoord in <em>10 voor Taal</em> (video) Vanavond zien we de tweede aflevering van een nieuw seizoen 10 voor Taal. Bekijk hieronder een fragment met o.a. een verwarde Bert van Leeuwen aan de desk. Lees verder onder de video. Harrie?In het nieuwe seizoen zien we weer strijdlustige BN'ers voorbijkomen zoals Bert van Leeuwen. De presentator ramt direct op de knop, maar denkt te kort na over zijn antwoord. Vlak daarna wordt hij uitgelachen door de anderen achter de desk: "Harrie?" Het nieuwe seizoen is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van 10 Voor Taal terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Harrie?
In het nieuwe seizoen zien we weer strijdlustige BN'ers voorbijkomen zoals Bert van Leeuwen. De presentator ramt direct op de knop, maar denkt te kort na over zijn antwoord. Vlak daarna wordt hij uitgelachen door de anderen achter de desk: "Harrie?"

Het nieuwe seizoen is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van 10 Voor Taal terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's