FvD-politicus Ralf Dekker in Op1: "Seksuele voorlichting vind ik meer iets voor ouders"

FvD-politicus Ralf Dekker in Op1: "Seksuele voorlichting vind ik meer iets voor ouders"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Forum voor Democratie-politicus Ralf Dekker vertelt bij Op1 over het idee van de Renaissancescholen. Minder aandacht voor onderwerpen als klimaat, racisme, slavernijverleden en gender in het onderwijs. En geen seksuele voorlichting.

Tekst gaat verder onder de video.

FvD-politicus <em>Ralf Dekker</em> in <em>Op1</em>: &quot;Seksuele voorlichting vind ik meer iets voor ouders&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Forum voor Democratie-politicus Ralf Dekker vertelt bij Op1 over het idee van de Renaissancescholen. Minder aandacht voor onderwerpen als klimaat, racisme, slavernijverleden en gender in het onderwijs. En geen seksuele voorlichting. Tekst gaat verder onder de video. Toelichting"Seksuele voorlichting vind ik meer iets voor de ouders, dat is niet zo zeer een politiekpunt. Op dit moment hebben we de lentekriebelweken, dat zijn zaken die ons niet aanspreken in het curriculum van een basisschool", aldus Ralf Dekker. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Peggy Vrijens in Op1 over Johnny de Mol: "Onschuldig tot het tegendeel bewezen is" Bekijk deze video » Op1 gemist? Eerste signalen van aanvallen op Russisch grondgebied Bekijk deze video » Op1 gemist? Factchecker Brecht Castel analyseert fake-news in oorlogstijd Bekijk deze video » Op1 gemist? Forum voor Democratie-politicus Ralf Dekker wil eigen Renaissancescholen Bekijk deze video » D66-Kamerlid Paul van Meenen in Op1 over renaissancescholen: "Ik maak me grote zorgen" Bekijk deze video » Op1 gemist? Thierry Baudet wil gescheiden onderwijs voor jongens en meisjes Bekijk deze video » Op1 gemist? Limburg is de minst Oranjegezinde provincie van Nederland Bekijk deze video » Op1 gemist? Koninginnedag in het leven geroepen als herbewapening uit protestantse kringen Bekijk deze video »
Talkshow :
FvD-politicus Ralf Dekker in Op1: "Seksuele voorlichting vind ik meer iets voor ouders"

Toelichting
"Seksuele voorlichting vind ik meer iets voor de ouders, dat is niet zo zeer een politiekpunt. Op dit moment hebben we de lentekriebelweken, dat zijn zaken die ons niet aanspreken in het curriculum van een basisschool", aldus Ralf Dekker.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op FvD-politicus Ralf Dekker in Op1: "Seksuele voorlichting vind ik meer iets voor ouders" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV