FvD-politicus Ralf Dekker in Op1: "Seksuele voorlichting vind ik meer iets voor ouders"

FvD-politicus Ralf Dekker in Op1: "Seksuele voorlichting vind ik meer iets voor ouders"

Woensdag 27 april 2022 om 00:09

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Forum voor Democratie-politicus Ralf Dekker vertelt bij Op1 over het idee van de Renaissancescholen. Minder aandacht voor onderwerpen als klimaat, racisme, slavernijverleden en gender in het onderwijs. En geen seksuele voorlichting.

Tekst gaat verder onder de video.

FvD-politicus <em>Ralf Dekker</em> in <em>Op1</em>: &quot;Seksuele voorlichting vind ik meer iets voor ouders&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Forum voor Democratie-politicus Ralf Dekker vertelt bij Op1 over het idee van de Renaissancescholen. Minder aandacht voor onderwerpen als klimaat, racisme, slavernijverleden en gender in het onderwijs. En geen seksuele voorlichting. Tekst gaat verder onder de video. Toelichting"Seksuele voorlichting vind ik meer iets voor de ouders, dat is niet zo zeer een politiekpunt. Op dit moment hebben we de lentekriebelweken, dat zijn zaken die ons niet aanspreken in het curriculum van een basisschool", aldus Ralf Dekker. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
FvD-politicus Ralf Dekker in Op1: "Seksuele voorlichting vind ik meer iets voor ouders"

Toelichting
"Seksuele voorlichting vind ik meer iets voor de ouders, dat is niet zo zeer een politiekpunt. Op dit moment hebben we de lentekriebelweken, dat zijn zaken die ons niet aanspreken in het curriculum van een basisschool", aldus Ralf Dekker.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's