De Avondshow met Arjen Lubach: Tom Waes blijkt snelste tompouce-eter van de wereld

De Avondshow met Arjen Lubach: Tom Waes blijkt snelste tompouce-eter van de wereld

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: <em>Tom Waes</em> blijkt snelste tompouce-eter van de wereld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Te gast is de Belgische presentator en acteur Tom Waes te gast. Hij is niet alleen geweldig in beide vakgebieden, maar hij blijkt ook de snelste tompouce-eter ooit te zijn! Als een razende gaat de tompouce er in: "Krankzinnig! Als je thuis bent dat je dit sneller kan..?" Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow met Arjen Lubach: Tom Waes blijkt snelste tompouce-eter van de wereld

Te gast is de Belgische presentator en acteur Tom Waes te gast. Hij is niet alleen geweldig in beide vakgebieden, maar hij blijkt ook de snelste tompouce-eter ooit te zijn! Als een razende gaat de tompouce er in: "Krankzinnig! Als je thuis bent dat je dit sneller kan..?"

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV