Lang Leve De Liefde: Lisa flirt tijdens het basilicum plukken

Lang Leve De Liefde: Lisa flirt tijdens het basilicum plukken

Donderdag 28 april 2022 om 10:30

In Lang Leve De Liefde gaat Lisa los op haar terrein: de keuken. Haar date komt haar wel vergezellen tijdens het koken, en hij vraagt haar wat haar meest romantische date was. Waarop ze flirterig ‘basilicum plukken’ antwoordt, terwijl haar date met het groene plantje in zijn handen staat. “Die is goed”, is zijn reactie.

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Lisa flirt tijdens het basilicum plukken In Lang Leve De Liefde gaat Lisa los op haar terrein: de keuken. Haar date komt haar wel vergezellen tijdens het koken, en hij vraagt haar wat haar meest romantische date was. Waarop ze flirterig ‘basilicum plukken’ antwoordt, terwijl haar date met het groene plantje in zijn handen staat. “Die is goed”, is zijn reactie. Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve De Liefde: Zorgt kinderwens voor problemen tijdens deze date? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's