Video: chaos en technische problemen tijdens Songfestival Turijn

Video: chaos en technische problemen tijdens Songfestival Turijn

Donderdag 28 april 2022 om 20:47

Nog 12 dagen en dan zien we ons Nederlands talent S10 schitteren in de eerste halve finale van het Songfestival in Turijn. Hoewel wij daar weinig van meekrijgen, heerst er nog chaos achter de schermen.

Video: chaos en technische problemen tijdens <em>Songfestival Turijn</em> Nog 12 dagen en dan zien we ons Nederlands talent S10 schitteren in de eerste halve finale van het Songfestival in Turijn. Hoewel wij daar weinig van meekrijgen, heerst er nog chaos achter de schermen. ChaosHet zou namelijk achter de schermen een chaos zijn door technische problemen met de clips die vooraf opgenomen worden. De artiesten willen daarom allemaal zo snel mogelijk afreizen naar Turijn om de regie in eigen handen te nemen, ook S10 vertrekt morgen al. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: chaos en technische problemen tijdens Songfestival Turijn

Chaos
Het zou namelijk achter de schermen een chaos zijn door technische problemen met de clips die vooraf opgenomen worden. De artiesten willen daarom allemaal zo snel mogelijk afreizen naar Turijn om de regie in eigen handen te nemen, ook S10 vertrekt morgen al.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's