HLF8 gemist? StukTV over waarom De Kluis niet op televisie wordt uitgezonden

HLF8 gemist? StukTV over waarom De Kluis niet op televisie wordt uitgezonden

Donderdag 28 april 2022 om 21:04

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 28 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em> gemist? StukTV over waarom <em>De Kluis</em> niet op televisie wordt uitgezonden Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 28 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. De mannen van StukTV zijn razend populair onder de jongere generatie, maar ook door programma's als Het Jachtseizoen. Daarnaast is er ook de hitserie De Kluis waarin de deelnemers de kraak van hun leven proberen te plegen. De mannen vertellen over een gloednieuw seizoen van de serie en over het trekken van ouder publiek. Waarom wordt de hitserie bijvoorbeeld niet op televisie uitgezonden? "Giel de Winter reageert: "Ik kan me voorstellen dat het allemaal heel snel gaat." Bekijk de video van HLF8 hierboven. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
TV :

De mannen van StukTV zijn razend populair onder de jongere generatie, maar ook door programma's als Het Jachtseizoen. Daarnaast is er ook de hitserie De Kluis waarin de deelnemers de kraak van hun leven proberen te plegen. De mannen vertellen over een gloednieuw seizoen van de serie en over het trekken van ouder publiek. Waarom wordt de hitserie bijvoorbeeld niet op televisie uitgezonden? "Giel de Winter reageert: "Ik kan me voorstellen dat het allemaal heel snel gaat."

Bekijk de video van HLF8 hierboven. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's