HLF8 gemist? StukTV over waarom De Kluis niet op televisie wordt uitgezonden

HLF8 gemist? StukTV over waarom De Kluis niet op televisie wordt uitgezonden

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 28 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em> gemist? StukTV over waarom <em>De Kluis</em> niet op televisie wordt uitgezonden Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 28 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. De mannen van StukTV zijn razend populair onder de jongere generatie, maar ook door programma's als Het Jachtseizoen. Daarnaast is er ook de hitserie De Kluis waarin de deelnemers de kraak van hun leven proberen te plegen. De mannen vertellen over een gloednieuw seizoen van de serie en over het trekken van ouder publiek. Waarom wordt de hitserie bijvoorbeeld niet op televisie uitgezonden? "Giel de Winter reageert: "Ik kan me voorstellen dat het allemaal heel snel gaat." Bekijk de video van HLF8 hierboven. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Alle fragmenten uit deze uitzending Cornelia Jakobs live in HLF8 met het nummer Hold Me Closer Bekijk deze video » HLF8 gemist? Leonie ter Braak noemt Thomas van der Vlugt een 'saaie Bachelor' Bekijk deze video » Yesim Candan in HLF8 over opmerking Steven Brunswijk in Vandaag Inside: "Not done" Bekijk deze video » Emotionële Maarten Dammers en dochter Daantje in HLF8 over documentaire Papa Is Verslaafd Bekijk deze video » HLF8 gemist? Felle discussie Heleen van Royen en Susan Smit over Johan Derksen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De mannen van StukTV zijn razend populair onder de jongere generatie, maar ook door programma's als Het Jachtseizoen. Daarnaast is er ook de hitserie De Kluis waarin de deelnemers de kraak van hun leven proberen te plegen. De mannen vertellen over een gloednieuw seizoen van de serie en over het trekken van ouder publiek. Waarom wordt de hitserie bijvoorbeeld niet op televisie uitgezonden? "Giel de Winter reageert: "Ik kan me voorstellen dat het allemaal heel snel gaat."

Bekijk de video van HLF8 hierboven. Je kan alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tvActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV