Johan Derksen in Vandaag Inside met drastische beslissing: "Ik kap"

Johan Derksen in Vandaag Inside met drastische beslissing: "Ik kap"

Donderdag 28 april 2022 om 22:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Na de uitspraken van Johan Derksen in een eerdere aflevering van Vandaag Inside moet bij behoorlijk door het stof. Men is boos en geschrokken om zijn optreden en daarnaast gaat het OM onderzoek doen naar deze kwestie. In de aflevering van vanavond lijkt Johan heel duidelijk te zijn.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> in <em>Vandaag Inside</em> met drastische beslissing: &quot;Ik kap&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 28 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Na de uitspraken van Johan Derksen in een eerdere aflevering van Vandaag Inside moet bij behoorlijk door het stof. Men is boos en geschrokken om zijn optreden en daarnaast gaat het OM onderzoek doen naar deze kwestie. In de aflevering van vanavond lijkt Johan heel duidelijk te zijn. Tekst gaat verder onder de video. Kappen"Ik kap", aldus Johan Derksen. Een drastische beslissing waarop Wilfred Genee reageert: "Dan kappen we allemaal. Het is samen uit, samen thuis. Zo is het programma altijd al geweest." Johan lijkt aangedaan door de situatie en de manier waarop Nederland gereageerd heeft: "Als het feit dat ik een keer uitglijd, heel Nederland je laat vallen. Ja, wat zit ik hier dan nog te doen?" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Kappen
"Ik kap", aldus Johan Derksen. Een drastische beslissing waarop Wilfred Genee reageert: "Dan kappen we allemaal. Het is samen uit, samen thuis. Zo is het programma altijd al geweest." Johan lijkt aangedaan door de situatie en de manier waarop Nederland gereageerd heeft: "Als het feit dat ik een keer uitglijd, heel Nederland je laat vallen. Ja, wat zit ik hier dan nog te doen?"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's