Boer zoekt vrouw: bekijk eerste beelden van boer Jouke en Karlijn op citytrip

Boer zoekt vrouw: bekijk eerste beelden van boer Jouke en Karlijn op citytrip

Vrijdag 29 april 2022 om 11:18

Het wordt een spannende aflevering van Boer zoekt vrouw zondag. Janine en Evert moeten hun keuze nog bekendmaken, maar afgelopen zondag was al te zien dat boer Jouke vlinders in zijn buik heeft door Karlijn. In beelden van de nieuwe aflevering van BZV is te zien dat ze samen op citytrip gaan, en het lijkt erop dat ze het erg gezellig hebben samen...

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boer zoekt vrouw</em>: bekijk eerste beelden van boer Jouke en Karlijn op citytrip Het wordt een spannende aflevering van Boer zoekt vrouw zondag. Janine en Evert moeten hun keuze nog bekendmaken, maar afgelopen zondag was al te zien dat boer Jouke vlinders in zijn buik heeft door Karlijn. In beelden van de nieuwe aflevering van BZV is te zien dat ze samen op citytrip gaan, en het lijkt erop dat ze het erg gezellig hebben samen... Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Zondag in Boer zoekt Vrouw: Nans weet voor wie boer Evert kiest (video) Bekijk deze video »
BZV :
Boer zoekt vrouw: bekijk eerste beelden van boer Jouke en Karlijn op citytrip

Actuele video's

Meer actuele video's