Martijn Koning over Sywert van Lienden: 'Hij krijgt nu echt grote problemen' (video)

Martijn Koning over Sywert van Lienden: 'Hij krijgt nu echt grote problemen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 29 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Martijn Koning over <em>Sywert van Lienden</em>: 'Hij krijgt nu echt grote problemen' (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 29 april. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Martijn Koning is te gast in HLF8 en hij wil graag beginnen met goed nieuws. Het Openbaar Ministerie heeft namelijk voor een totaalbedrag van ruim 11,5 miljoen euro beslag gelegd op de Nederlandse bankrekeningen van de hoofdrolspelers in de mondkapjesaffaire. Het beslag leggen op de bankrekeningen is onderdeel van het strafrechtelijk onderzoek naar onder andere Sywert van Lienden. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Martijn Koning is te gast in HLF8 en hij wil graag beginnen met goed nieuws. Het Openbaar Ministerie heeft namelijk voor een totaalbedrag van ruim 11,5 miljoen euro beslag gelegd op de Nederlandse bankrekeningen van de hoofdrolspelers in de mondkapjesaffaire. Het beslag leggen op de bankrekeningen is onderdeel van het strafrechtelijk onderzoek naar onder andere Sywert van Lienden.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV