Op1 gemist? KLM annuleert dit weekend 75 vluchten vanwege drukte op Schiphol

Op1 gemist? KLM annuleert dit weekend 75 vluchten vanwege drukte op Schiphol

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Luchtvaartmaatschappij KLM heeft vandaag en komend weekend 75 vluchten geannuleerd vanwege de grote drukte op luchthaven Schiphol. Het bedrijf zou de vluchten preventief uit het rooster halen om de werkdruk van het personeel te verlichten. Commandant van de Koninklijke Marechaussee Hans Leijtens reageert in Op1 op het besluit van KLM.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>KLM</em> annuleert dit weekend <em>75 vluchten</em> vanwege drukte op Schiphol Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Luchtvaartmaatschappij KLM heeft vandaag en komend weekend 75 vluchten geannuleerd vanwege de grote drukte op luchthaven Schiphol. Het bedrijf zou de vluchten preventief uit het rooster halen om de werkdruk van het personeel te verlichten. Commandant van de Koninklijke Marechaussee Hans Leijtens reageert in Op1 op het besluit van KLM. Tekst gaat verder onder de video. Goede keuze"Als de veiligheid in het geding is lijkt me dit een goede keuze, maar het is natuurlijk aan Schiphol. Zij bepalen welke vliegtuigen wanneer aankomen," aldus Commandant van de Koninklijke Marechaussee Hans Leijtens. Schiphol heeft ook aan luchtvaartmaatschappijen gevraagd om van 2 tot 8 mei geen nieuwe boekingen meer aan te nemen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Katja Schuurman in Op1 over stoppen Vandaag Inside: "Ik vind het heel jammer" Bekijk deze video » Op1 gemist? Frédérique Spigt niet eens met beslissing stoppen Vandaag Inside Bekijk deze video » Op1 gemist? Dit zijn de financiële gevolgen voor SBS nu Vandaag Inside stopt Bekijk deze video » Op1 gemist? Vladimir Poetin kondigt voor 9 mei nieuwe Wereldoorlog aan Bekijk deze video » David van Weel in Op1 over Russisch gas: "Miljard euro per dag naar oorlogskas van Poetin" Bekijk deze video » Op1 gemist? Nederland stuurt team naar Oekraïne voor onderzoek naar oorlogsmisdaden Bekijk deze video » Op1 gemist? Veel gesprekken van Russische militairen zijn vastgelegd Bekijk deze video » Zien: Govert Schilling en Helga van Leur in Op1 over meteorologische verschijnselen Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? KLM annuleert dit weekend 75 vluchten vanwege drukte op Schiphol

Goede keuze
"Als de veiligheid in het geding is lijkt me dit een goede keuze, maar het is natuurlijk aan Schiphol. Zij bepalen welke vliegtuigen wanneer aankomen," aldus Commandant van de Koninklijke Marechaussee Hans Leijtens. Schiphol heeft ook aan luchtvaartmaatschappijen gevraagd om van 2 tot 8 mei geen nieuwe boekingen meer aan te nemen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? KLM annuleert dit weekend 75 vluchten vanwege drukte op Schiphol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV