Estavana Polman in Jinek: 'Was enorm verbaasd door ontslag bij Esbjerg' (video)

Estavana Polman in Jinek: 'Was enorm verbaasd door ontslag bij Esbjerg' (video)

Zaterdag 30 april 2022 om 09:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Estavana Polman in <em>Jinek</em>: 'Was enorm verbaasd door ontslag bij Esbjerg' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Estavana Polman is de grote ster van het dameshandbal. In 2019 schreef ze geschiedenis door met het Nederlands team goud te pakken op het WK, waar ze ook werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi. Vorige maand werd bekend dat ze na negen jaar moet vertrekken bij de Deense club Esbjerg, omdat ze 'niet in de plannen voor volgend seizoen past'. In Jinek vertelt Polman dat ze enorm verbaasd was. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Estavana Polman in Jinek: 'Was enorm verbaasd door ontslag bij Esbjerg' (video)

Estavana Polman is de grote ster van het dameshandbal. In 2019 schreef ze geschiedenis door met het Nederlands team goud te pakken op het WK, waar ze ook werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi. Vorige maand werd bekend dat ze na negen jaar moet vertrekken bij de Deense club Esbjerg, omdat ze 'niet in de plannen voor volgend seizoen past'. In Jinek vertelt Polman dat ze enorm verbaasd was.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's