Estavana Polman in Jinek: 'Was enorm verbaasd door ontslag bij Esbjerg' (video)

Estavana Polman in Jinek: 'Was enorm verbaasd door ontslag bij Esbjerg' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Estavana Polman in <em>Jinek</em>: 'Was enorm verbaasd door ontslag bij Esbjerg' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 29 april. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Estavana Polman is de grote ster van het dameshandbal. In 2019 schreef ze geschiedenis door met het Nederlands team goud te pakken op het WK, waar ze ook werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi. Vorige maand werd bekend dat ze na negen jaar moet vertrekken bij de Deense club Esbjerg, omdat ze 'niet in de plannen voor volgend seizoen past'. In Jinek vertelt Polman dat ze enorm verbaasd was. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Samantha Steenwijk over Yvonne Coldeweijer in Jinek: 'De clown die we kennen' (video) Bekijk deze video » Saskia Noort over stoppen VI in Jinek: 'Had liever excuses gezien' (video) Bekijk deze video » Laatste Jinek gemist? Jaïr Ferwerda blikt terug op roerig politiek kwartaal (video) Bekijk deze video » Özcan Akyol over stoppen VI: 'Discriminatie en homofobie was dus niet genoeg' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Estavana Polman in Jinek: 'Was enorm verbaasd door ontslag bij Esbjerg' (video)

Estavana Polman is de grote ster van het dameshandbal. In 2019 schreef ze geschiedenis door met het Nederlands team goud te pakken op het WK, waar ze ook werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi. Vorige maand werd bekend dat ze na negen jaar moet vertrekken bij de Deense club Esbjerg, omdat ze 'niet in de plannen voor volgend seizoen past'. In Jinek vertelt Polman dat ze enorm verbaasd was.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Estavana Polman in Jinek: 'Was enorm verbaasd door ontslag bij Esbjerg' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV