Halve finale Heel Holland Bakt: Paasthema zorgt voor veel stres bij bakkers

Halve finale Heel Holland Bakt: Paasthema zorgt voor veel stres bij bakkers

Vanavond kun je op NPO 1 kijken naar de halve finale van Heel Holland Bakt. Na deze halve finale weten we welke drie bakkers er in de finale van het programma staan en wie er nog kans maakt op de titel 'Beste thuisbakker van 2022'. Het thema van vanavond is Pasen.

Tekst gaat verder onder de video.

Halve finale <em>Heel Holland Bakt</em>: <em>Paasthema</em> zorgt voor <em>veel stres</em> bij bakkers Vanavond kun je op NPO 1 kijken naar de halve finale van Heel Holland Bakt. Na deze halve finale weten we welke drie bakkers er in de finale van het programma staan en wie er nog kans maakt op de titel 'Beste thuisbakker van 2022'. Het thema van vanavond is Pasen. Tekst gaat verder onder de video. PaasthemaPasen was toch al geweest? Dat klopt, je hebt niet zitten slapen. De bakkers maken als eerste opdracht een paasbrood met alles er op en er aan. De technische opdracht is een paasslof. Ook het spektakelstuk van deze week is er eentje met een geweldig paasthema. Heel Holland Bakt is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard voelt Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden aan de tand (video) Bekijk deze video » Heel Holland Bakt halve finale: De wijze lessen van Zeinab, Marieke, Tom en Enzo Bekijk deze video »
Heel Holland Bakt :
Halve finale Heel Holland Bakt: Paasthema zorgt voor veel stres bij bakkers

Paasthema
Pasen was toch al geweest? Dat klopt, je hebt niet zitten slapen. De bakkers maken als eerste opdracht een paasbrood met alles er op en er aan. De technische opdracht is een paasslof. Ook het spektakelstuk van deze week is er eentje met een geweldig paasthema.

Heel Holland Bakt is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV