Zien: Katie Koss zingt 'I'll Move On' live bij Humberto

Zien: Katie Koss zingt 'I'll Move On' live bij Humberto

Maandag 2 mei 2022 om 09:21

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Katie Koss</em> zingt 'I'll Move On' live bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 1 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Katie Koss is de artiestennaam van de van oorsprong Oekraïense Katja Poltavets. Zij betoverde Nederland al eens door samen met MEAU een bijzondere versie van 'Avond' te zingen en timmert nu ook aan de weg als soloartiest. Zondagavond was ze te gast bij Humberto om haar lied 'I'll Move On' live ten gehore te brengen, een nummer dat duidelijk over de oorlog in haar land gaat. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Katie Koss zingt 'I'll Move On' live bij Humberto

Katie Koss is de artiestennaam van de van oorsprong Oekraïense Katja Poltavets. Zij betoverde Nederland al eens door samen met MEAU een bijzondere versie van 'Avond' te zingen en timmert nu ook aan de weg als soloartiest. Zondagavond was ze te gast bij Humberto om haar lied 'I'll Move On' live ten gehore te brengen, een nummer dat duidelijk over de oorlog in haar land gaat.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's