RTL Boulevard: Olcay Gulsen geniet van vrijheid na stoppen bij Talpa

RTL Boulevard: Olcay Gulsen geniet van vrijheid na stoppen bij Talpa

Maandag 2 mei 2022 om 15:02

Het contract van Olcay Gulsen bij Talpa wordt niet verlengd, maar dat vindt de presentatrice helemaal niet erg. Tot het einde van het jaar zit de agenda van Gulsen nog helemaal vol, maar ze is blij dat er daarna weer mogelijkheden genoeg zijn als het om haar tv-carrière gaat. “Het is wel fijn om weer vrij te zijn om overal programma's te kunnen maken.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em>: Olcay Gulsen geniet van vrijheid na stoppen bij Talpa Het contract van Olcay Gulsen bij Talpa wordt niet verlengd, maar dat vindt de presentatrice helemaal niet erg. Tot het einde van het jaar zit de agenda van Gulsen nog helemaal vol, maar ze is blij dat er daarna weer mogelijkheden genoeg zijn als het om haar tv-carrière gaat. “Het is wel fijn om weer vrij te zijn om overal programma's te kunnen maken.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
RTL Boulevard: Olcay Gulsen geniet van vrijheid na stoppen bij Talpa

Actuele video's

Meer actuele video's