Zien: Nikke Plessen laat minderjarig zoontje haar privéjet besturen

Zien: Nikke Plessen laat minderjarig zoontje haar privéjet besturen

Maandag 2 mei 2022 om 22:35

Nikkie Plessen ligt behoorlijk onder vuur omdat haar pas 7-jarige zoontje achter het stuur van een privéjet heeft gezeten. Luchtvaartjournalist Menno Swart reageert in Shownieuws op het vliegreisje van Plessen, hij noemt de actie 'levensgevaarlijk'.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Nikke Plessen</em> laat minderjarig zoontje haar <em>privéjet</em> besturen Nikkie Plessen ligt behoorlijk onder vuur omdat haar pas 7-jarige zoontje achter het stuur van een privéjet heeft gezeten. Luchtvaartjournalist Menno Swart reageert in Shownieuws op het vliegreisje van Plessen, hij noemt de actie 'levensgevaarlijk'. Tekst gaat verder onder de video. Vliegreisje Nikkie PlessenHet is voor Nikkie Plessen zo ongeveer een sport om elke maand zo vaak mogelijk op en neer te vliegen naar Ibiza. "Ik vind niet dat het de bedoeling is dat een kind op de schoot zit van een piloot, je kan namelijk op bepaalde knoppen drukken," aldus Menno Swart. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.
TV :

Vliegreisje Nikkie Plessen
Het is voor Nikkie Plessen zo ongeveer een sport om elke maand zo vaak mogelijk op en neer te vliegen naar Ibiza. "Ik vind niet dat het de bedoeling is dat een kind op de schoot zit van een piloot, je kan namelijk op bepaalde knoppen drukken," aldus Menno Swart.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's