Bekijk de nieuwe trailer van DC Club van Super-Pets: deze zomer in de bioscoop

Bekijk de nieuwe trailer van DC Club van Super-Pets: deze zomer in de bioscoop

Bekijk de nieuwe trailer van <em>DC Club van Super-Pets</em>: deze zomer in de bioscoop De geanimeerde actie-avonturenfilm DC Club van Super-Pets is deze zomer te zien in de bioscoop. Dwayne Johnson is de stem van Krypto de Superhond. Daarnaast zijn de stemmen te horen van Kevin Hart, Kate McKinnon, John Krasinski , Vanessa Bayer, Natasha Lyonne, Diego Luna, Marc Maron, Thomas Middleditch, Ben Schwartz en Keanu Reeves. De Nederlandse stemmencast van “DC Club van Super-Pets” wordt later bekendgemaakt. Bekijk trailer 2 van de film hierboven. Bekijk ook Bekijk de trailer van The Matrix Resurrections: vanaf 23 december in de bioscoop Bekijk deze video » Eric de Munck over The Matrix Resurrections: "Het leuke is er een beetje van af" Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de nieuwe trailer van DC Club van Super-Pets: deze zomer in de bioscoop

De geanimeerde actie-avonturenfilm DC Club van Super-Pets is deze zomer te zien in de bioscoop. Dwayne Johnson is de stem van Krypto de Superhond. Daarnaast zijn de stemmen te horen van Kevin Hart, Kate McKinnon, John Krasinski , Vanessa Bayer, Natasha Lyonne, Diego Luna, Marc Maron, Thomas Middleditch, Ben Schwartz en Keanu Reeves.

De Nederlandse stemmencast van “DC Club van Super-Pets” wordt later bekendgemaakt. Bekijk trailer 2 van de film hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de nieuwe trailer van DC Club van Super-Pets: deze zomer in de bioscoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV