HLF8 gemist? Ellen van Dijk wilt het werelduurrecord op de wielerbaan verbreken

HLF8 gemist? Ellen van Dijk wilt het werelduurrecord op de wielerbaan verbreken

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 3 mei. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em> gemist? <em>Ellen van Dijk</em> wilt het werelduurrecord op de wielerbaan verbreken Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 3 mei. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Wielrenster Ellen van Dijk gaat op 23 mei in het Zwitserse Grenchen een poging doen om het werelduurrecord voor vrouwen te verbeteren: "Het is de ultieme uitdaging, het is een gevecht met jezelf." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Alle fragmenten uit deze uitzending Shirley Brefeld in HLF8 over Pim Fortuyn "Even doorgaan met reanimeren voor de media" Bekijk deze video » Kees van der Spek in HLF8 over wereldranglijst persvrijheid: "Door de groei van fake news" Bekijk deze video » HLF8 gemist? Niels Geusebroek eert Tutu-vader met nummer 'Later Is Nu' Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wielrenster Ellen van Dijk gaat op 23 mei in het Zwitserse Grenchen een poging doen om het werelduurrecord voor vrouwen te verbeteren: "Het is de ultieme uitdaging, het is een gevecht met jezelf."

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op HLF8 gemist? Ellen van Dijk wilt het werelduurrecord op de wielerbaan verbreken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV