Opsporing Verzocht gemist? Deze pinners zijn betrokken bij oplichtingszaken

Opsporing Verzocht gemist? Deze pinners zijn betrokken bij oplichtingszaken

Dinsdag 3 mei 2022 om 22:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 3 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 3 mei terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Deze <em>pinners</em> zijn betrokken bij <em>oplichtingszaken</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 3 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 3 mei terugkijken. Pinfraudeurs die geld opnemen met bankpassen die zijn buitgemaakt door bankmedewerker-fraude vind je door het hele land, maar deze fraudeurs zijn vastgelegd op camera. Bekijk alle verdachten van de afgelopen maanden op de website van Opsporing Verzocht. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Deze pinners zijn betrokken bij oplichtingszaken

Pinfraudeurs die geld opnemen met bankpassen die zijn buitgemaakt door bankmedewerker-fraude vind je door het hele land, maar deze fraudeurs zijn vastgelegd op camera. Bekijk alle verdachten van de afgelopen maanden op de website van Opsporing Verzocht.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's