Married at First Sight: Kim barst in huilen uit, heeft pauze nodig van Antoine

Married at First Sight: Kim barst in huilen uit, heeft pauze nodig van Antoine

<em>Married at First Sight</em>: Kim barst in huilen uit, heeft pauze nodig van Antoine In Married at First Sight gaat niet elk huwelijk over rozen. Kim heeft een heftig jaar achter de rug en lijkt er vol voor te willen gaan met Antoine, maar ze besluit toch op de rem te trappen en een pauze te nemen. Dat zorgt voor heftige emoties bij Kim: "Ik vind het zó moeilijk. [...] Ik doe niet graag iemand pijn." Aan de vele knuffels en zoenen lijkt het er echter wél op dat Kim veel voor Antoine voelt. Ze biedt ook meerdere keren haar excuses aan. Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Married at First Sight: Kim barst in huilen uit, heeft pauze nodig van Antoine
Woensdag 4 mei 2022 om 08:47

In Married at First Sight gaat niet elk huwelijk over rozen. Kim heeft een heftig jaar achter de rug en lijkt er vol voor te willen gaan met Antoine, maar ze besluit toch op de rem te trappen en een pauze te nemen. Dat zorgt voor heftige emoties bij Kim: "Ik vind het zó moeilijk. [...] Ik doe niet graag iemand pijn." Aan de vele knuffels en zoenen lijkt het er echter wél op dat Kim veel voor Antoine voelt. Ze biedt ook meerdere keren haar excuses aan.

Bekijk het fragment uit Married at First Sight hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's