Schiphol-topman Dick Benschop hard aangevallen in Beau: "Armoedige bedrijfsvoering"

Schiphol-topman Dick Benschop hard aangevallen in Beau: "Armoedige bedrijfsvoering"

Woensdag 4 mei 2022 om 09:21

Schiphol-topman Dick Benschop schoof dinsdag aan bij Beau om te praten over de grote problemen op 'zijn' luchthaven. Het werd een keihard kruisverhoor, waarin Benschop van meerdere kanten werd aangevallen. Zelfs Gerard Joling deed een duit in het zakje: "U bent alleen maar puin aan het ruimen! Het [bagagemedewerker, red.] is gewoon een kutbaan!" Ook Beau van Erven Dorens is niet te spreken over het betoog van Benschop: "Het is gewoon armoedige bedrijfsvoering!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Schiphol-topman <em>Dick Benschop</em> hard aangevallen in <em>Beau</em>: &quot;Armoedige bedrijfsvoering&quot; Schiphol-topman Dick Benschop schoof dinsdag aan bij Beau om te praten over de grote problemen op 'zijn' luchthaven. Het werd een keihard kruisverhoor, waarin Benschop van meerdere kanten werd aangevallen. Zelfs Gerard Joling deed een duit in het zakje: "U bent alleen maar puin aan het ruimen! Het [bagagemedewerker, red.] is gewoon een kutbaan!" Ook Beau van Erven Dorens is niet te spreken over het betoog van Benschop: "Het is gewoon armoedige bedrijfsvoering!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 3 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. KapotbezuinigdJoling snapt overigens ook prima dat Schiphol "kapotbezuinigd" is, een thema waar Benschop graag op inhaakt door min of meer te stellen dat ze de eindjes maar net aan elkaar kunnen knopen. Ondertussen strijkt hij als CEO overigens wel een miljoenensalaris en flinke bonussen op, maar dat terzijde. Benschop beweert ook doodleuk dat Schiphol goed voorbereid was op de meivakantie. Dit gaat er bij Van Erven Dorens echter niet in. Yesim Candan draagt eveneens bij aan de discussie; zij wil weten wat Schiphol heeft gedaan om de problemen te voorkomen. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Schiphol-topman Dick Benschop hard aangevallen in Beau: "Armoedige bedrijfsvoering"

Kapotbezuinigd
Joling snapt overigens ook prima dat Schiphol "kapotbezuinigd" is, een thema waar Benschop graag op inhaakt door min of meer te stellen dat ze de eindjes maar net aan elkaar kunnen knopen. Ondertussen strijkt hij als CEO overigens wel een miljoenensalaris en flinke bonussen op, maar dat terzijde. Benschop beweert ook doodleuk dat Schiphol goed voorbereid was op de meivakantie. Dit gaat er bij Van Erven Dorens echter niet in. Yesim Candan draagt eveneens bij aan de discussie; zij wil weten wat Schiphol heeft gedaan om de problemen te voorkomen.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's