Yesim Candan bij Beau: 'Mensen willen mij monddood maken, einde Vandaag Inside komt niet door mij'

Yesim Candan bij Beau: 'Mensen willen mij monddood maken, einde Vandaag Inside komt niet door mij'

Columniste Yesim Candan, die haar bekendheid de afgelopen week flink zag toenemen vanwege haar gang naar Vandaag Inside, wordt helaas flink bedreigd. Bij Beau sprak ze erover: "Het is en anoniem en ook niet anoniem maar er zijn natuurlijk wel grenzen en ik vind echt dat we hier wat aan moeten doen."

'Mensen willen mij monddood maken'
Walgelijke berichten zoals 'U bent een prooi en ik als jager mis nooit' kunnen natuurlijk ook echt niet en Van Erven Dorens vraagt zich af of ze in tranen is als ze zulke bedreigingen leest: "Vandaag had ik het wel echt moeilijk ja. Deze mensen willen mij gewoon monddood maken en deze mensen vinden dat ik verantwoordelijk ben dat VI is gestopt en dat is waanzin." Bekijk het fragment van Beau hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 3 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

Yesim Candan bij <em>Beau</em>: 'Mensen willen mij monddood maken, einde <em>Vandaag Inside</em> komt niet door mij' Columniste Yesim Candan, die haar bekendheid de afgelopen week flink zag toenemen vanwege haar gang naar Vandaag Inside, wordt helaas flink bedreigd. Bij Beau sprak ze erover: "Het is en anoniem en ook niet anoniem maar er zijn natuurlijk wel grenzen en ik vind echt dat we hier wat aan moeten doen." 'Mensen willen mij monddood maken'Walgelijke berichten zoals 'U bent een prooi en ik als jager mis nooit' kunnen natuurlijk ook echt niet en Van Erven Dorens vraagt zich af of ze in tranen is als ze zulke bedreigingen leest: "Vandaag had ik het wel echt moeilijk ja. Deze mensen willen mij gewoon monddood maken en deze mensen vinden dat ik verantwoordelijk ben dat VI is gestopt en dat is waanzin." Bekijk het fragment van Beau hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 3 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Schiphol-topman Dick Benschop hard aangevallen in Beau: "Armoedige bedrijfsvoering" Bekijk deze video » Beau: zwaardslikkers en haarhanger maken indruk Bekijk deze video » Beau gemist? Gerard Joling gecharmeerd van S10, 'Gun haar plek in top 5 op Songfestival' Bekijk deze video »
TV :
Yesim Candan bij Beau: 'Mensen willen mij monddood maken, einde Vandaag Inside komt niet door mij'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV