Video: 103-jarige WOII-veteraan Ray Whitwell doet landing uit 1944 in Arnhem opnieuw

Video: 103-jarige WOII-veteraan Ray Whitwell doet landing uit 1944 in Arnhem opnieuw

Woensdag 4 mei 2022 om 19:38

Video: 103-jarige WOII-veteraan <em>Ray Whitwell</em> doet landing uit 1944 in Arnhem opnieuw Ray Whitwell was één van de Britten die in 1944 deelnam aan de slag om Arnhem. Dit was een grote operatie van de geallieerden met als doel Nederland te bevrijden van de Duitse bezetting. Hij landde destijds in Arnhem met een zweefvliegtuig. Toen was hij 24, nu 103, en stapt hij opnieuw in een zweefvliegtuig om de landing nog eens mee te maken. Bekijk de bijzondere beelden van RTL Nieuws hierboven. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook RTL Nieuws: Lviv na weken weer gebombardeerd, ziekenhuizen zonder stroom (video) Bekijk deze video » Journalist Willem Groeneveld over persvrijheid in Nederland: "Vaker onder vuur" (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws gemist? Topman Schiphol over drukte: 'Werk moet aantrekkelijker' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: 103-jarige WOII-veteraan Ray Whitwell doet landing uit 1944 in Arnhem opnieuw

Ray Whitwell was één van de Britten die in 1944 deelnam aan de slag om Arnhem. Dit was een grote operatie van de geallieerden met als doel Nederland te bevrijden van de Duitse bezetting. Hij landde destijds in Arnhem met een zweefvliegtuig. Toen was hij 24, nu 103, en stapt hij opnieuw in een zweefvliegtuig om de landing nog eens mee te maken. Bekijk de bijzondere beelden van RTL Nieuws hierboven.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's