Sander van de Pavert is enorme Star Wars-nerd: "14 jaar vrijwel dagelijks gekeken"

Sander van de Pavert is enorme Star Wars-nerd: "14 jaar vrijwel dagelijks gekeken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sander van de Pavert</em> is enorme <em>Star Wars</em>-nerd: &quot;14 jaar vrijwel dagelijks gekeken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Sander van de Pavert is natuurlijk de man achter LuckyTV, maar woensdag gaf hij bij Beau een kijkje in zijn eigen fascinatie: Star Wars. In 1983 ging hij met zijn vader naar de bioscoop om voor zijn verjaardag Ollie B. Bommel te kijken, maar in plaats daarvan belandden ze bij Return of the Jedi. En de rest is geschiedenis, zou je kunnen zeggen, want Van de Pavert heeft vervolgens veertien jaar lang vrijwel dagelijks naar Star Wars gekeken. Sterker nog: hij heeft elk frame stilgezet om te analyseren hoe de scènes gemaakt zijn. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Beau: Charlotte en Fleur Melkert (25) in Forbes-lijst meest invloedrijk onder 30 jaar Bekijk deze video » LuckyTV: koning Willy dolblij met Star Wars-lichtzwaard, "may the force be with you!" Bekijk deze video » Femke Halsema prijst Tieme de Laat voor Dodenherdenking-speech: "Onder de indruk" Bekijk deze video » Zien: Hans Goedkoop had in 4 mei-lezing harde kritiek op Mark Rutte en kabinet Bekijk deze video » Hilarische beelden: Beau van Erven Dorens verwart lichtzwaarden-gevecht met kung fu Bekijk deze video »
Talkshow :
Sander van de Pavert is enorme Star Wars-nerd: "14 jaar vrijwel dagelijks gekeken"

Sander van de Pavert is natuurlijk de man achter LuckyTV, maar woensdag gaf hij bij Beau een kijkje in zijn eigen fascinatie: Star Wars. In 1983 ging hij met zijn vader naar de bioscoop om voor zijn verjaardag Ollie B. Bommel te kijken, maar in plaats daarvan belandden ze bij Return of the Jedi. En de rest is geschiedenis, zou je kunnen zeggen, want Van de Pavert heeft vervolgens veertien jaar lang vrijwel dagelijks naar Star Wars gekeken. Sterker nog: hij heeft elk frame stilgezet om te analyseren hoe de scènes gemaakt zijn.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV