Sander van de Pavert is enorme Star Wars-nerd: "14 jaar vrijwel dagelijks gekeken"

Sander van de Pavert is enorme Star Wars-nerd: "14 jaar vrijwel dagelijks gekeken"

Donderdag 5 mei 2022 om 08:35

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sander van de Pavert</em> is enorme <em>Star Wars</em>-nerd: &quot;14 jaar vrijwel dagelijks gekeken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Sander van de Pavert is natuurlijk de man achter LuckyTV, maar woensdag gaf hij bij Beau een kijkje in zijn eigen fascinatie: Star Wars. In 1983 ging hij met zijn vader naar de bioscoop om voor zijn verjaardag Ollie B. Bommel te kijken, maar in plaats daarvan belandden ze bij Return of the Jedi. En de rest is geschiedenis, zou je kunnen zeggen, want Van de Pavert heeft vervolgens veertien jaar lang vrijwel dagelijks naar Star Wars gekeken. Sterker nog: hij heeft elk frame stilgezet om te analyseren hoe de scènes gemaakt zijn. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sander van de Pavert is enorme Star Wars-nerd: "14 jaar vrijwel dagelijks gekeken"

Sander van de Pavert is natuurlijk de man achter LuckyTV, maar woensdag gaf hij bij Beau een kijkje in zijn eigen fascinatie: Star Wars. In 1983 ging hij met zijn vader naar de bioscoop om voor zijn verjaardag Ollie B. Bommel te kijken, maar in plaats daarvan belandden ze bij Return of the Jedi. En de rest is geschiedenis, zou je kunnen zeggen, want Van de Pavert heeft vervolgens veertien jaar lang vrijwel dagelijks naar Star Wars gekeken. Sterker nog: hij heeft elk frame stilgezet om te analyseren hoe de scènes gemaakt zijn.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's