Zien: Hans Goedkoop had in 4 mei-lezing harde kritiek op Mark Rutte en kabinet

Zien: Hans Goedkoop had in 4 mei-lezing harde kritiek op Mark Rutte en kabinet

Volgens presentator en historicus Hans Goedkoop was het dit jaar onmogelijk om in de 4 mei-lezing níét te refereren aan de oorlog in Oekraïne. Dat deed hij dan ook, en er zat zelfs een nauwelijks verhulde aanval op Mark Rutte en het kabinet in: Goedkoop is duidelijk van mening dat de Nederlandse regering Russische oligarchen te lang heeft gepaaid en te zwak is in het uitvoeren van de sancties.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Hans Goedkoop</em> had in 4 mei-lezing harde kritiek op <em>Mark Rutte</em> en kabinet Volgens presentator en historicus Hans Goedkoop was het dit jaar onmogelijk om in de 4 mei-lezing níét te refereren aan de oorlog in Oekraïne. Dat deed hij dan ook, en er zat zelfs een nauwelijks verhulde aanval op Mark Rutte en het kabinet in: Goedkoop is duidelijk van mening dat de Nederlandse regering Russische oligarchen te lang heeft gepaaid en te zwak is in het uitvoeren van de sancties. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. DievengeldIn zijn 4 mei-lezing zei Goedkoop het volgende: "Het ministerie steunt de sancties ook, maar slaagt er ondertussen matig in ze uit te voeren. Er staan praktische bezwaren in de weg en soms ook werkelijk wetten. Die zijn nog maar kort geleden ingeroepen om een prettig vestigingsklimaat te scheppen voor het geld van die agressor, waarvan we ook toen al heel goed wisten dat het dievengeld was." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Beau: Charlotte en Fleur Melkert (25) in Forbes-lijst meest invloedrijk onder 30 jaar Bekijk deze video » LuckyTV: koning Willy dolblij met Star Wars-lichtzwaard, "may the force be with you!" Bekijk deze video » Sander van de Pavert is enorme Star Wars-nerd: "14 jaar vrijwel dagelijks gekeken" Bekijk deze video » Femke Halsema prijst Tieme de Laat voor Dodenherdenking-speech: "Onder de indruk" Bekijk deze video » Hilarische beelden: Beau van Erven Dorens verwart lichtzwaarden-gevecht met kung fu Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Hans Goedkoop had in 4 mei-lezing harde kritiek op Mark Rutte en kabinet

Dievengeld
In zijn 4 mei-lezing zei Goedkoop het volgende: "Het ministerie steunt de sancties ook, maar slaagt er ondertussen matig in ze uit te voeren. Er staan praktische bezwaren in de weg en soms ook werkelijk wetten. Die zijn nog maar kort geleden ingeroepen om een prettig vestigingsklimaat te scheppen voor het geld van die agressor, waarvan we ook toen al heel goed wisten dat het dievengeld was."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Hans Goedkoop had in 4 mei-lezing harde kritiek op Mark Rutte en kabinet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV