Zien: Hans Goedkoop had in 4 mei-lezing harde kritiek op Mark Rutte en kabinet

Zien: Hans Goedkoop had in 4 mei-lezing harde kritiek op Mark Rutte en kabinet

Donderdag 5 mei 2022 om 08:55

Volgens presentator en historicus Hans Goedkoop was het dit jaar onmogelijk om in de 4 mei-lezing níét te refereren aan de oorlog in Oekraïne. Dat deed hij dan ook, en er zat zelfs een nauwelijks verhulde aanval op Mark Rutte en het kabinet in: Goedkoop is duidelijk van mening dat de Nederlandse regering Russische oligarchen te lang heeft gepaaid en te zwak is in het uitvoeren van de sancties.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Hans Goedkoop</em> had in 4 mei-lezing harde kritiek op <em>Mark Rutte</em> en kabinet Volgens presentator en historicus Hans Goedkoop was het dit jaar onmogelijk om in de 4 mei-lezing níét te refereren aan de oorlog in Oekraïne. Dat deed hij dan ook, en er zat zelfs een nauwelijks verhulde aanval op Mark Rutte en het kabinet in: Goedkoop is duidelijk van mening dat de Nederlandse regering Russische oligarchen te lang heeft gepaaid en te zwak is in het uitvoeren van de sancties. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 4 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. DievengeldIn zijn 4 mei-lezing zei Goedkoop het volgende: "Het ministerie steunt de sancties ook, maar slaagt er ondertussen matig in ze uit te voeren. Er staan praktische bezwaren in de weg en soms ook werkelijk wetten. Die zijn nog maar kort geleden ingeroepen om een prettig vestigingsklimaat te scheppen voor het geld van die agressor, waarvan we ook toen al heel goed wisten dat het dievengeld was." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Hans Goedkoop had in 4 mei-lezing harde kritiek op Mark Rutte en kabinet

Dievengeld
In zijn 4 mei-lezing zei Goedkoop het volgende: "Het ministerie steunt de sancties ook, maar slaagt er ondertussen matig in ze uit te voeren. Er staan praktische bezwaren in de weg en soms ook werkelijk wetten. Die zijn nog maar kort geleden ingeroepen om een prettig vestigingsklimaat te scheppen voor het geld van die agressor, waarvan we ook toen al heel goed wisten dat het dievengeld was."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's