De Avondshow met Arjen Lubach: David Mitchell over zijn optreden in Paradiso (video)

De Avondshow met Arjen Lubach: David Mitchell over zijn optreden in Paradiso (video)

Donderdag 5 mei 2022 om 23:00

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow met Arjen Lubach</em>: David Mitchell over zijn optreden in <em>Paradiso</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 5 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. David Mitchell is een van de grootste Britse schrijvers van dit moment. Zo schreef hij onder andere het scenario van de laatste Matrix-film. En zijn laatste boek Utopia Avenue speelt zich deels af in Amsterdam. Speciaal voor zijn Nederlandse fans is hij in de hoofdstad en dit weekend staat hij in Paradiso. Hij vertelde erover in De Avondshow met Arjen Lubach. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow met Arjen Lubach: David Mitchell over zijn optreden in Paradiso (video)

David Mitchell is een van de grootste Britse schrijvers van dit moment. Zo schreef hij onder andere het scenario van de laatste Matrix-film. En zijn laatste boek Utopia Avenue speelt zich deels af in Amsterdam. Speciaal voor zijn Nederlandse fans is hij in de hoofdstad en dit weekend staat hij in Paradiso. Hij vertelde erover in De Avondshow met Arjen Lubach.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's