RTL Boulevard gemist? BN'ers gaan los na overwinning Feyenoord (video)

RTL Boulevard gemist? BN'ers gaan los na overwinning Feyenoord (video)

Vrijdag 6 mei 2022 om 20:22

<em>RTL Boulevard</em> gemist? BN'ers gaan los na overwinning <em>Feyenoord</em> (video) Bekijk ook Samenvatting Olympique Marseille - Feyenoord (halve finale Conference League) Bekijk deze video » Precies 20 jaar na hun laatste Europese finale hebben de Rotterdammers het weer geflikt, Feyenoord staat in de finale van de Conference League. Een 0-0 eindstand was genoeg om Olympique Marseille te verslaan en dus was het voor de bekende fans van Feyenoord, ondanks een kleine kater van het feestje, vanochtend lekker wakker worden. RTL Boulevard zocht ze op. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
RTL Boulevard gemist? BN'ers gaan los na overwinning Feyenoord (video)

Precies 20 jaar na hun laatste Europese finale hebben de Rotterdammers het weer geflikt, Feyenoord staat in de finale van de Conference League. Een 0-0 eindstand was genoeg om Olympique Marseille te verslaan en dus was het voor de bekende fans van Feyenoord, ondanks een kleine kater van het feestje, vanochtend lekker wakker worden. RTL Boulevard zocht ze op.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's