Zien: Oud-winnaars Heel Holland Bakt blikken vooruit op spannende finale

Zien: Oud-winnaars Heel Holland Bakt blikken vooruit op spannende finale

Vrijdag 6 mei 2022 om 21:17

De afgelopen weken hebben tien thuisbakkers zeven afleveringen staan ploeteren in de tent van Heel Holland Bakt. Morgenavond is de finale van het hele spektakel waar Tom, Zeinab en Enzo het tegen elkaar opnemen om een heus bruidsbuffet in elkaar te knutselen. Oud-winnaars Elizabeth en Anouk blikken alvast vooruit op de finale.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Oud-winnaars <em>Heel Holland Bakt</em> blikken vooruit op <em>spannende finale</em> De afgelopen weken hebben tien thuisbakkers zeven afleveringen staan ploeteren in de tent van Heel Holland Bakt. Morgenavond is de finale van het hele spektakel waar Tom, Zeinab en Enzo het tegen elkaar opnemen om een heus bruidsbuffet in elkaar te knutselen. Oud-winnaars Elizabeth en Anouk blikken alvast vooruit op de finale. Tekst gaat verder onder de video. Finale Heel Holland BaktDe overgebleven finalisten krijgen lamme armen van het opkloppen, glaceren en besuikeren, want in de finale wordt er maar liefst 7,5 uur gebakken. "Mijn favoriet qua bakstijl is Zeinab, ik hoop dat ze gaat winnen", aldus oud-winnares Elizabeth. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De finale van Heel Holland Bakt is zaterdag 7 mei om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv.
TV :
Zien: Oud-winnaars Heel Holland Bakt blikken vooruit op spannende finale

Finale Heel Holland Bakt
De overgebleven finalisten krijgen lamme armen van het opkloppen, glaceren en besuikeren, want in de finale wordt er maar liefst 7,5 uur gebakken. "Mijn favoriet qua bakstijl is Zeinab, ik hoop dat ze gaat winnen", aldus oud-winnares Elizabeth.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De finale van Heel Holland Bakt is zaterdag 7 mei om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's