Arjen Lubach maakt Songfestivallied in De Avondshow: Volgend Jaar Bij Ons (video)

Arjen Lubach maakt Songfestivallied in De Avondshow: Volgend Jaar Bij Ons (video)

Vrijdag 6 mei 2022 om 22:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van vrijdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Met grote evenementen hebben we vaak liedjes, lekkere meezingers. Maar het Songfestival is de enige grote landenwedstrijd waar we geen lied voor hebben. Daar is nu verandering in gekomen door Arjen Lubach en Alex Ploeg.

Lees verder onder de video.

Arjen Lubach maakt <em>Songfestivallied</em> in <em>De Avondshow</em>: <em>Volgend Jaar Bij Ons</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van vrijdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Met grote evenementen hebben we vaak liedjes, lekkere meezingers. Maar het Songfestival is de enige grote landenwedstrijd waar we geen lied voor hebben. Daar is nu verandering in gekomen door Arjen Lubach en Alex Ploeg. Lees verder onder de video. LiedVoor veel nationale feesten hebben we een lied. Denk aan WK's en EK's, Olympische Spelen en de inhuldiging van onze nieuwe koning in 2013. Alleen voor het Songfestival was nog geen lied, merkte Arjen Lubach. Daarom maakte hij er een, met Alex Ploeg. Als dit maar niet zo'n deceptie wordt als het Koningslied.. Bekijk de video hierboven. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Arjen Lubach maakt Songfestivallied in De Avondshow: Volgend Jaar Bij Ons (video)

Lied
Voor veel nationale feesten hebben we een lied. Denk aan WK's en EK's, Olympische Spelen en de inhuldiging van onze nieuwe koning in 2013. Alleen voor het Songfestival was nog geen lied, merkte Arjen Lubach. Daarom maakte hij er een, met Alex Ploeg. Als dit maar niet zo'n deceptie wordt als het Koningslied.. Bekijk de video hierboven.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's