Op1: Atilay Uslu vertelt waarom Corendon uitwijkt naar vier Duitse luchthavens (video)

Op1: Atilay Uslu vertelt waarom Corendon uitwijkt naar vier Duitse luchthavens (video)

Vrijdag 6 mei 2022 om 23:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Atilay Uslu vertelt waarom <em>Corendon</em> uitwijkt naar vier Duitse luchthavens (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Er wordt dit weekend weer grote drukte verwacht op Schiphol. De luchthaven kampt met enorme problemen door personeelstekorten bij de beveiliging en de afhandeling van bagage en passagiers. Vliegmaatschappij Corendon wacht niet af en wijkt met 100.000 vliegvakanties uit naar vier Duitse luchthavens. Oprichter van de maatschappij Atilay Uslu is te gast bij Op1 en legt uit: 'We zouden eigenlijk volgend jaar vanaf Duitsland gaan vliegen, maar we hadden zoiets van ‘waarom zouden we wachten?' Dit gaat niet meer goed komen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Atilay Uslu vertelt waarom Corendon uitwijkt naar vier Duitse luchthavens (video)

Er wordt dit weekend weer grote drukte verwacht op Schiphol. De luchthaven kampt met enorme problemen door personeelstekorten bij de beveiliging en de afhandeling van bagage en passagiers. Vliegmaatschappij Corendon wacht niet af en wijkt met 100.000 vliegvakanties uit naar vier Duitse luchthavens. Oprichter van de maatschappij Atilay Uslu is te gast bij Op1 en legt uit: 'We zouden eigenlijk volgend jaar vanaf Duitsland gaan vliegen, maar we hadden zoiets van ‘waarom zouden we wachten?' Dit gaat niet meer goed komen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's