Vanavond in Ik vertrek: Martijn en Sean beginnen gay-resort op Curaçao

Vanavond in Ik vertrek: Martijn en Sean beginnen gay-resort op Curaçao

Vanavond is op NPO 1 een nieuwe aflevering van Ik vertrek te zien. Deze week maken we kennis met aardwetenschapper Martijn en zijn 31-jarige liefdespartner Sean. Samen vertrekken ze naar Curaçao om daar het allereerste gay-resort van het eiland te openen.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Ik vertrek</em>: Martijn en Sean beginnen <em>gay-resort</em> op <em>Curaçao</em> Vanavond is op NPO 1 een nieuwe aflevering van Ik vertrek te zien. Deze week maken we kennis met aardwetenschapper Martijn en zijn 31-jarige liefdespartner Sean. Samen vertrekken ze naar Curaçao om daar het allereerste gay-resort van het eiland te openen. Tekst gaat verder onder de video. Gay-resortMartijn en Sean hopen met hun gay-resort een plek te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn. Vol vertrouwen bouwen ze aan hun gezamenlijke droom, maar zoals altijd in Ik vertrek gaat niet alles van een leien dakje. Door alle verbouwingsstress en geldzorgen staat de relatie van het stel onder grote druk. Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in Ik vertrek: Erik en Brigitte kopen statig pand in Frankrijk Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Ik vertrek: Martijn en Sean beginnen gay-resort op Curaçao

Gay-resort
Martijn en Sean hopen met hun gay-resort een plek te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn. Vol vertrouwen bouwen ze aan hun gezamenlijke droom, maar zoals altijd in Ik vertrek gaat niet alles van een leien dakje. Door alle verbouwingsstress en geldzorgen staat de relatie van het stel onder grote druk.

Ik Vertrek is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's