Pieter Omtzigt in College Tour: Dan ga ik harder graven in plaats van dat ik stop"

Pieter Omtzigt in College Tour: Dan ga ik harder graven in plaats van dat ik stop"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 8 mei. Je kunt ook de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv.

<em>Pieter Omtzigt</em> in <em>College Tour</em>: Dan ga ik harder graven in plaats van dat ik stop&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 8 mei. Je kunt ook de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv. Pieter Omtzigt staat bekend als een echt dossiervreter en is altijd op zoek naar de waarheid. Bij College Tour vertelt de politicus over het naar boven halen van dossiers: "Voor mij is het altijd een teken dat als ik veel weerstand heb, dat mensen iets niet willen vertellen, dan ga ik harder graven in plaats van dat ik stop." Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Pieter Omtzigt in College Tour: "Geprobeerd mij staatssecretaris van Financiën te maken" Bekijk deze video » College Tour gemist? Pieter Omtzigt in vrije tijd coach bij lokale voetbalclub Bekijk deze video » College Tour gemist? Dit doet Pieter Omtzigt op zijn eerste dag in het Torentje Bekijk deze video » Pieter Omtzigt in College Tour: "Iets milder zijn voor elkaar zou al erg helpen" Bekijk deze video » Pieter Omtzigt in College Tour over toeslagenaffaire: "Je belazert je eigen burgers" Bekijk deze video »
TV :
Pieter Omtzigt in College Tour: Dan ga ik harder graven in plaats van dat ik stop"

Pieter Omtzigt staat bekend als een echt dossiervreter en is altijd op zoek naar de waarheid. Bij College Tour vertelt de politicus over het naar boven halen van dossiers: "Voor mij is het altijd een teken dat als ik veel weerstand heb, dat mensen iets niet willen vertellen, dan ga ik harder graven in plaats van dat ik stop."

Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van College Tour terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pieter Omtzigt in College Tour: Dan ga ik harder graven in plaats van dat ik stop" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV