Million Dollar Island: Anissa vindt gang van zaken in haar kamp echt niet kunnen

Million Dollar Island: Anissa vindt gang van zaken in haar kamp echt niet kunnen

Maandag 9 mei 2022 om 13:48

In Million Dollar Island is Anissa bepaald niet blij als er mensen in hun kamp komen eten. Op zich vindt ze het prima dat vier mensen aanschuiven, maar ze is niet te spreken over de gang van zaken binnen haar kamp en tijdens hun diner maakt ze dat duidelijk. “Voorop gesteld dat ik het prima vind, heb ik er wel wat moeite mee dat als ik met een idee kom om hun eten te schenken het tot aan de enkels wordt afgebroken. En nu wordt er zonder overleg besloten om vier mensen uit te nodigen voor het eten. En dat vind ik echt niet kunnen!”

Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: Anissa vindt gang van zaken in haar kamp echt niet kunnen In Million Dollar Island is Anissa bepaald niet blij als er mensen in hun kamp komen eten. Op zich vindt ze het prima dat vier mensen aanschuiven, maar ze is niet te spreken over de gang van zaken binnen haar kamp en tijdens hun diner maakt ze dat duidelijk. “Voorop gesteld dat ik het prima vind, heb ik er wel wat moeite mee dat als ik met een idee kom om hun eten te schenken het tot aan de enkels wordt afgebroken. En nu wordt er zonder overleg besloten om vier mensen uit te nodigen voor het eten. En dat vind ik echt niet kunnen!” Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's