HLF8 gemist? Thijs Zeeman over nieuw seizoen Zeeman confronteert: stalkers

HLF8 gemist? Thijs Zeeman over nieuw seizoen Zeeman confronteert: stalkers

Maandag 9 mei 2022 om 21:30

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 9 mei. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Ieder jaar krijgen tienduizenden Nederlanders te maken met langdurig stalken en slachtoffers van stalking kunnen bijna nergens terecht. Gelukkig komt Thijs Zeeman met een nieuwe reeks van Zeeman Confronteert: Stalkers.

<em>HLF8</em> gemist? <em>Thijs Zeeman</em> over nieuw seizoen <em>Zeeman confronteert: stalkers</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van maandag 9 mei. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Ieder jaar krijgen tienduizenden Nederlanders te maken met langdurig stalken en slachtoffers van stalking kunnen bijna nergens terecht. Gelukkig komt Thijs Zeeman met een nieuwe reeks van Zeeman Confronteert: Stalkers. Eerste afleveringIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zien we een bekend stalking-patroon. Het leven van de normaal zo spontane Suzie staat namelijk volledig in het teken van haar stalkende ex Jan. Hij kan maar niet accepteren dat zijn relatie met Suzie over is en gaat heel ver om haar terug proberen te krijgen. Hij deinst nergens voor terug. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zien we een bekend stalking-patroon. Het leven van de normaal zo spontane Suzie staat namelijk volledig in het teken van haar stalkende ex Jan. Hij kan maar niet accepteren dat zijn relatie met Suzie over is en gaat heel ver om haar terug proberen te krijgen. Hij deinst nergens voor terug.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's