Chateau Bijstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Bijstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Chateau Bijstand: laatste week breekt aan

Chateau Bijstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het einde van Chateau Bijstand is in zicht. In de voorlaatste aflevering, vanavond te zien op SBS6, breekt alweer de laatste week van het 'experiment' aan. Kunnen de Meilandjes hun leven op bijstandsniveau nog een paar dagen volhouden? Alle fragmenten uit deze uitzending Maandag in Chateau Bijstand: Martien gooit rotzooi het raam uit Bekijk deze video » Chateau Bijstand: Martien helpt in verzorgingstehuis Bekijk deze video » Chateau Bijstand: enorme spin zorgt voor angstige Meilandjes Bekijk deze video » Chateau Bijstand: 3 minuten gratis winkelen zorgt voor hysterie Bekijk deze video » HuwelijksaanzoekDe Meilandjes schrokken zich een hoedje toen ze ontdekten met welk weekbudget een familie in de bijstand het hoofd boven water moet zien te houden. Deze liefhebbers van luxe beleefden een maand met pieken en dalen, met als meest bijzondere moment het huwelijksaanzoek van Leroy aan 'zijn' Maxime. EvenementIn deze voorlaatste aflevering is te zien hoe de familie keihard aan de slag gaat om een evenement te organiseren voor de nieuwe donateurs van Stichting Babyspullen. Tijdens hun maand in de bijstand probeerden de Meilandjes namelijk aandacht te vragen voor dit goede doel. De organisatie verloopt echter niet helemaal volgens plan... Bekijk ook Chateau Bijstand gemist? Paniek wanneer brandalarm afgaat in huize Meiland Bekijk deze video » Maandag in Chateau Bijstand: Leroy vraagt Maxime ten huwelijk Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het einde van Chateau Bijstand is in zicht. In de voorlaatste aflevering, vanavond te zien op SBS6, breekt alweer de laatste week van het 'experiment' aan. Kunnen de Meilandjes hun leven op bijstandsniveau nog een paar dagen volhouden?

Huwelijksaanzoek
De Meilandjes schrokken zich een hoedje toen ze ontdekten met welk weekbudget een familie in de bijstand het hoofd boven water moet zien te houden. Deze liefhebbers van luxe beleefden een maand met pieken en dalen, met als meest bijzondere moment het huwelijksaanzoek van Leroy aan 'zijn' Maxime.

Evenement
In deze voorlaatste aflevering is te zien hoe de familie keihard aan de slag gaat om een evenement te organiseren voor de nieuwe donateurs van Stichting Babyspullen. Tijdens hun maand in de bijstand probeerden de Meilandjes namelijk aandacht te vragen voor dit goede doel. De organisatie verloopt echter niet helemaal volgens plan...

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Bijstand

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Bijstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV