Op1 gemist? In de Hoorn van Afrika lijden meer dan 13 miljoen mensen honger

Op1 gemist? In de Hoorn van Afrika lijden meer dan 13 miljoen mensen honger

Maandag 9 mei 2022 om 23:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? In de Hoorn van <em>Afrika</em> lijden meer dan <em>13 miljoen mensen</em> honger Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In de Hoorn van Afrika lijden meer dan 13 miljoen mensen honger. Dat heeft twee oorzaken: de extreme droogte en de oorlog in Oekraïne. Afrika-correspondent Saskia Houttuin en fotojournalist Joost Bastmeijer praten in Op1 over de hongersnood in Afrika: "Beesten gaan dood, akkers drogen helemaal op en mensen hebben soms helemaal niks meer." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? In de Hoorn van Afrika lijden meer dan 13 miljoen mensen honger

In de Hoorn van Afrika lijden meer dan 13 miljoen mensen honger. Dat heeft twee oorzaken: de extreme droogte en de oorlog in Oekraïne. Afrika-correspondent Saskia Houttuin en fotojournalist Joost Bastmeijer praten in Op1 over de hongersnood in Afrika: "Beesten gaan dood, akkers drogen helemaal op en mensen hebben soms helemaal niks meer."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's