Jeroen Snel voorspelt: "Balkonscène misschien enige moment dat we Queen nog gaan zien" (video)

Jeroen Snel voorspelt: "Balkonscène misschien enige moment dat we Queen nog gaan zien" (video)

De zorgen om de gezondheid van Koningin Elizabeth nemen toe. Voor het eerst in 60 jaar is ze afwezig tijdens de opening van het parlementaire jaar. Ze laat haar zoon prins Charles de traditionele 'Queen's Speech' voordragen in het Britse parlement. Het volk is bezorgd, maar Jeroen Snel vermeld dat het om 'mobiliteitsproblemen' gaat: "Ik denk dat ze al haar energie spaart, Ik vermoed dat de balkonscène misschien wel het enige moment is dat we haar zullen gaan zien."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Jeroen Snel</em> voorspelt: &quot;Balkonscène misschien enige moment dat we <em>Queen</em> nog gaan zien&quot; (video) De zorgen om de gezondheid van Koningin Elizabeth nemen toe. Voor het eerst in 60 jaar is ze afwezig tijdens de opening van het parlementaire jaar. Ze laat haar zoon prins Charles de traditionele 'Queen's Speech' voordragen in het Britse parlement. Het volk is bezorgd, maar Jeroen Snel vermeld dat het om 'mobiliteitsproblemen' gaat: "Ik denk dat ze al haar energie spaart, Ik vermoed dat de balkonscène misschien wel het enige moment is dat we haar zullen gaan zien." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Alle fragmenten uit deze uitzending John van den Heuvel over mishandeling Mirek: "Stuur me een email, hier mogen ze niet mee wegkomen" Bekijk deze video » John van den Heuvel over nieuwe getuigenis tegen Johnny de Mol: "Onbegrijpelijk filmpje" (video) Bekijk deze video » Europeanen over Nederlands Songfestivalnummer S10: "Muziek is een taal op zichzelf" (video) Bekijk deze video » Bekend Nederland wenst S10 succes in Turijn: "Ik heb echt vertrouwen in haar" (video) Bekijk deze video » Zien: heeft deelnemer Astrid spijt van haar MAFS-avontuur? Bekijk deze video » Hans Kazàn aan betere hand na periode van ziekte: "Optimistisch en vooruit aan het kijken" (video) Bekijk deze video »
TV :
Jeroen Snel voorspelt: "Balkonscène misschien enige moment dat we Queen nog gaan zien" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeroen Snel voorspelt: "Balkonscène misschien enige moment dat we Queen nog gaan zien" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV