Aran Bade bij BEAU opgelucht over finaleplek S10: "Het zweet stond in de bilnaad"

Aran Bade bij BEAU opgelucht over finaleplek S10: "Het zweet stond in de bilnaad"

Woensdag 11 mei 2022 om 08:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Aran Bade bij <em>BEAU</em> opgelucht over finaleplek <em>S10</em>: &quot;Het zweet stond in de bilnaad&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Aran Bade is namens RTL afgereisd naar Turijn om verslag te doen van het Eurovisie Songfestival. Ook hij was dinsdagavond getuige van een bloedstollende uitslag van de eerste halve finale: er gingen diverse landen door waarvan niemand het had verwacht en Nederland werd maar niet genoemd. Pas als laatste was S10 aan de beurt. "Het zweet stond in de bilnaad," aldus Bade, die de uitslag "retespannend" noemde. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Aran Bade bij BEAU opgelucht over finaleplek S10: "Het zweet stond in de bilnaad"

Aran Bade is namens RTL afgereisd naar Turijn om verslag te doen van het Eurovisie Songfestival. Ook hij was dinsdagavond getuige van een bloedstollende uitslag van de eerste halve finale: er gingen diverse landen door waarvan niemand het had verwacht en Nederland werd maar niet genoemd. Pas als laatste was S10 aan de beurt. "Het zweet stond in de bilnaad," aldus Bade, die de uitslag "retespannend" noemde.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's