Bekijk de beelden van Máxima in Artis tijdens opening Artis Groote Museum

Bekijk de beelden van Máxima in Artis tijdens opening Artis Groote Museum

Koningin Máxima heeft dinsdag 10 mei het Artis Groote Museum geopend in de Amsterdamse dierentuin. Uit handen van de directeur Rembrandt Sutorius kreeg ze het sleuteltje waarmee ze de deuren van het Groote Museum kon openen. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de beelden van <em>Máxima</em> in Artis tijdens opening <em>Artis Groote Museum</em> Koningin Máxima heeft dinsdag 10 mei het Artis Groote Museum geopend in de Amsterdamse dierentuin. Uit handen van de directeur Rembrandt Sutorius kreeg ze het sleuteltje waarmee ze de deuren van het Groote Museum kon openen. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Bekende jurkNa 75 jaar gesloten te zijn geweest voor publiek, gaat het Groote Museum aan het Artisplein weer open met een nieuwe invulling. Het biedt nu plek aan een museum dat gaat over de verbinding met je lichaam en al het andere leven op de wereld, zoals dieren, planten en microben. De koningin droeg een bekende jurk, die ze ook droeg tijdens een staatsbezoek aan Duitsland in 2019. Bekijk de beelden met Máxima hierboven. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Artis-oppasser Job Tol over zijn boek De Oppasser Bekijk deze video » Van Zijll Langhout in Beau: ‘Bezoekers doen er niet veel toe voor dieren in ARTIS’ Bekijk deze video »
Royals :
Bekijk de beelden van Máxima in Artis tijdens opening Artis Groote Museum

Bekende jurk
Na 75 jaar gesloten te zijn geweest voor publiek, gaat het Groote Museum aan het Artisplein weer open met een nieuwe invulling. Het biedt nu plek aan een museum dat gaat over de verbinding met je lichaam en al het andere leven op de wereld, zoals dieren, planten en microben. De koningin droeg een bekende jurk, die ze ook droeg tijdens een staatsbezoek aan Duitsland in 2019. Bekijk de beelden met Máxima hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de beelden van Máxima in Artis tijdens opening Artis Groote Museum of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV