Bekijk de beelden van Máxima in Artis tijdens opening Artis Groote Museum

Bekijk de beelden van Máxima in Artis tijdens opening Artis Groote Museum

Woensdag 11 mei 2022 om 11:57

Koningin Máxima heeft dinsdag 10 mei het Artis Groote Museum geopend in de Amsterdamse dierentuin. Uit handen van de directeur Rembrandt Sutorius kreeg ze het sleuteltje waarmee ze de deuren van het Groote Museum kon openen. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de beelden van <em>Máxima</em> in Artis tijdens opening <em>Artis Groote Museum</em> Koningin Máxima heeft dinsdag 10 mei het Artis Groote Museum geopend in de Amsterdamse dierentuin. Uit handen van de directeur Rembrandt Sutorius kreeg ze het sleuteltje waarmee ze de deuren van het Groote Museum kon openen. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Bekende jurkNa 75 jaar gesloten te zijn geweest voor publiek, gaat het Groote Museum aan het Artisplein weer open met een nieuwe invulling. Het biedt nu plek aan een museum dat gaat over de verbinding met je lichaam en al het andere leven op de wereld, zoals dieren, planten en microben. De koningin droeg een bekende jurk, die ze ook droeg tijdens een staatsbezoek aan Duitsland in 2019. Bekijk de beelden met Máxima hierboven.
Royals :
Bekijk de beelden van Máxima in Artis tijdens opening Artis Groote Museum

Bekende jurk
Na 75 jaar gesloten te zijn geweest voor publiek, gaat het Groote Museum aan het Artisplein weer open met een nieuwe invulling. Het biedt nu plek aan een museum dat gaat over de verbinding met je lichaam en al het andere leven op de wereld, zoals dieren, planten en microben. De koningin droeg een bekende jurk, die ze ook droeg tijdens een staatsbezoek aan Duitsland in 2019. Bekijk de beelden met Máxima hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's