Jan van Halst over kampioenschap Ajax in Op1: "Seizoen met twee gezichten"

Jan van Halst over kampioenschap Ajax in Op1: "Seizoen met twee gezichten"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Ajax is voor de 36ste keer landskampioen geworden. Het eenvoudige duel tegen Heerenveen heeft de doorslag gegeven en de club uit Amsterdam pakt de schaal. Jan van Halst reageert.

<em>Jan van Halst</em> over kampioenschap Ajax in <em>Op1</em>: &quot;Seizoen met twee gezichten&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Ajax is voor de 36ste keer landskampioen geworden. Het eenvoudige duel tegen Heerenveen heeft de doorslag gegeven en de club uit Amsterdam pakt de schaal. Jan van Halst reageert. Twee gezichtenVolgens van Halst was het een 'seizoen met twee gezichten'. Hij geeft nog maar weer eens aan dat het geen makkelijk jaar is geweest voor Ajax: "Als het boven een club dondert, dan druppelt het altijd naar het elftal. Daar moet je ze wel een compliment in geven. De spelers zijn rustig gebleven." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jan van Halst over kampioenschap Ajax in Op1: "Seizoen met twee gezichten"

Twee gezichten
Volgens van Halst was het een 'seizoen met twee gezichten'. Hij geeft nog maar weer eens aan dat het geen makkelijk jaar is geweest voor Ajax: "Als het boven een club dondert, dan druppelt het altijd naar het elftal. Daar moet je ze wel een compliment in geven. De spelers zijn rustig gebleven."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV