Beau: deze koppels uit Married at First Sight zijn nog steeds gelukkig getrouwd

Beau: deze koppels uit Married at First Sight zijn nog steeds gelukkig getrouwd

Donderdag 12 mei 2022 om 09:58

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

In Married at First Sight worden vrijgezellen door de wetenschap aan elkaar gekoppeld, en ze ontmoeten elkaar voor het eerst bij het altaar als ze in het huwelijksbootje stappen. Ook dit jaar was het weer een turbulent seizoen voor de stellen, maar er zijn maar liefst twee koppels die nog steeds gelukkig getrouwd zijn. Een van de wetenschappers vertelt bij Beau wat het geheim is van deze huwelijken…

Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: deze koppels uit <em>Married at First Sight</em> zijn nog steeds gelukkig getrouwd Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. In Married at First Sight worden vrijgezellen door de wetenschap aan elkaar gekoppeld, en ze ontmoeten elkaar voor het eerst bij het altaar als ze in het huwelijksbootje stappen. Ook dit jaar was het weer een turbulent seizoen voor de stellen, maar er zijn maar liefst twee koppels die nog steeds gelukkig getrouwd zijn. Een van de wetenschappers vertelt bij Beau wat het geheim is van deze huwelijken… Bekijk het fragment uit BEAU hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: deze koppels uit Married at First Sight zijn nog steeds gelukkig getrouwd

Actuele video's

Meer actuele video's