Slachtoffers toeslagenaffaire verlaten boos Tweede Kamer-debat over uithuisplaatsing

Slachtoffers toeslagenaffaire verlaten boos Tweede Kamer-debat over uithuisplaatsing

Donderdag vond in de Tweede Kamer een debat plaats over uithuisplaatsingen, hierbij waren slachtoffers van de toeslagenaffaire aanwezig. Maar omdat de VVD had besloten geen vragen te beantwoorden, besloten zij de tribune te verlaten.

Lees verder onder de video.

Slachtoffers toeslagenaffaire verlaten boos Tweede Kamer-debat over <em>uithuisplaatsing</em> Donderdag vond in de Tweede Kamer een debat plaats over uithuisplaatsingen, hierbij waren slachtoffers van de toeslagenaffaire aanwezig. Maar omdat de VVD had besloten geen vragen te beantwoorden, besloten zij de tribune te verlaten. Lees verder onder de video. Verkuijlen gaat toch vragen beantwoorden.VVD-Kamerlid Ruud Verkuijlen hield zijn maidenspeech tijdens het debat over dit gevoelige onderwerp, wat betekent dat hij niet mag worden onderbroken. Het debat gaat over (onterechte) uithuisplaatsingen van kinderen uit gezinnen die door de toeslagenaffaire in de problemen zijn gekomen. Na ook kritiek vanuit de oppositie besloot Verkuijlen alsnog vragen van andere Kamerleden te beantwoorden. Bekijk de video van GeenStijl hierboven. Zien: Toeslagenaffaire gedupeerde Sylvana dreigt uit huis gezet te worden door schulden Bekijk deze video » Pieter Omtzigt in College Tour over toeslagenaffaire: "Je belazert je eigen burgers" Bekijk deze video »
Politiek :
Slachtoffers toeslagenaffaire verlaten boos Tweede Kamer-debat over uithuisplaatsing

Verkuijlen gaat toch vragen beantwoorden.
VVD-Kamerlid Ruud Verkuijlen hield zijn maidenspeech tijdens het debat over dit gevoelige onderwerp, wat betekent dat hij niet mag worden onderbroken. Het debat gaat over (onterechte) uithuisplaatsingen van kinderen uit gezinnen die door de toeslagenaffaire in de problemen zijn gekomen. Na ook kritiek vanuit de oppositie besloot Verkuijlen alsnog vragen van andere Kamerleden te beantwoorden.

Bekijk de video van GeenStijl hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV