ZIEN: René van der Gijp bevestigt voor z'n huis terugkeer VI: "Gedoe om niks"

ZIEN: René van der Gijp bevestigt voor z'n huis terugkeer VI: "Gedoe om niks"

Vandaag Inside zal vanaf komende maandag weer op de buis te zien zijn. Dat bevestigt René van der Gijp voor de camera van Jeroen Holtrop, die naar Dordrecht was afgereisd met een verrassing. Ook Talpa heeft inmiddels laten weten dat Johan Derksen, Wilfred Genee en Van der Gijp maandag 16 mei gewoon weer te zien zijn op SBS6. Bekijk de POW-video met Van der Gijp hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: <em>René van der Gijp</em> bevestigt voor z'n huis terugkeer <em>VI</em>: &quot;Gedoe om niks&quot; Vandaag Inside zal vanaf komende maandag weer op de buis te zien zijn. Dat bevestigt René van der Gijp voor de camera van Jeroen Holtrop, die naar Dordrecht was afgereisd met een verrassing. Ook Talpa heeft inmiddels laten weten dat Johan Derksen, Wilfred Genee en Van der Gijp maandag 16 mei gewoon weer te zien zijn op SBS6. Bekijk de POW-video met Van der Gijp hieronder. Lees verder onder de video. TaartVan der Gijp kan de verrassing van Jeroen wel waarderen en krijgt er een videoboodschap bij van Chris Woerts. Na een kort gesprek en een bevestiging van René betreft de terugkeer van VI, gaat hij met de taart naar huis. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk hierboven vanaf 2:40 minuten het POW-interview met René van der Gijp over de terugkeer van Vandaag Inside. Bekijk ook HLF8: Yesim Candan vindt rel Vandaag Inside met Johan Derksen net ‘Turks drama’ Bekijk deze video » Rutger Castricum bij HLF8: "Terugkeer van Vandaag Inside is beste nieuws" (video) Bekijk deze video »
Show :
ZIEN: René van der Gijp bevestigt voor z'n huis terugkeer VI: "Gedoe om niks"

Taart
Van der Gijp kan de verrassing van Jeroen wel waarderen en krijgt er een videoboodschap bij van Chris Woerts. Na een kort gesprek en een bevestiging van René betreft de terugkeer van VI, gaat hij met de taart naar huis. Bekijk de beelden hierboven.

Bekijk hierboven vanaf 2:40 minuten het POW-interview met René van der Gijp over de terugkeer van Vandaag Inside.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: René van der Gijp bevestigt voor z'n huis terugkeer VI: "Gedoe om niks" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV