BEAU: Hans Kraay jr. kreeg bijzondere band met Erik ten Hag dankzij Simon Kistemaker

BEAU: Hans Kraay jr. kreeg bijzondere band met Erik ten Hag dankzij Simon Kistemaker

Vrijdag 13 mei 2022 om 08:40

Hans Kraay jr. was donderdag te gast bij BEAU om te vertellen over de bijzondere band die hij met Erik ten Hag heeft. De trainer van Ajax vertrekt komende zomer naar Manchester United, maar ze leerden elkaar kennen bij een minder glamoureuze club: De Graafschap.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>BEAU</em>: Hans Kraay jr. kreeg bijzondere band met <em>Erik ten Hag</em> dankzij Simon Kistemaker Hans Kraay jr. was donderdag te gast bij BEAU om te vertellen over de bijzondere band die hij met Erik ten Hag heeft. De trainer van Ajax vertrekt komende zomer naar Manchester United, maar ze leerden elkaar kennen bij een minder glamoureuze club: De Graafschap. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Simon KistemakerBij de Superboeren uit de Achterhoek werden Kraay en Ten Hag getraind door Simon Kistemaker, waar ze allebei van zijn gaan houden. Een aantal maanden geleden werd het contact weer een stuk intensiever omdat Kistemaker op zijn sterfbed lag, waar Kraay vaak samen met Ten Hag op bezoek ging. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU: Hans Kraay jr. kreeg bijzondere band met Erik ten Hag dankzij Simon Kistemaker

Simon Kistemaker
Bij de Superboeren uit de Achterhoek werden Kraay en Ten Hag getraind door Simon Kistemaker, waar ze allebei van zijn gaan houden. Een aantal maanden geleden werd het contact weer een stuk intensiever omdat Kistemaker op zijn sterfbed lag, waar Kraay vaak samen met Ten Hag op bezoek ging.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's